Leírás és Paraméterek
80 g vaníliás Tutti fagyipor
Tutti vanília ízű fagyipor házi fagylalt készítéséhez. Egy tasakból 4x150 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal (ø50 mm) 12 gombóc.
Vaníliás fagyipor elkészítése:
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Tárolás | Száraz, hűvös helyen tárolandó! |
Összetevők | cukor, dextróz, sovány TEJpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor:kálium-foszfátok), sűrítőanyagok (guargumi, karragén), aroma, színezékek (kurkumin, szulfitos-ammóniás karamell). |
Vélemények

1 értékelés





Írja meg véleményét!
Éva
|

2023. 08. 31.
A családunk kedvence lett!
Olyan az íze, mintha a fagyizóban vettük volna.
Olyan az íze, mintha a fagyizóban vettük volna.