Fagyizó nyitása
Egy fagyizó nyitása sokak fejében megfordul, sokan csak álmodoznak róla, néhányan pedig belevágnak, és kemény munkával megnyitják hangulatos kis fagyizójukat!
Fagyizó nyitás feltételei
Egy fagyizó megnyitása nem a legbonyolultabb feladat, de mégsem nevezhető egyszerűnek!
Aki nem rendelkezik kellő tapasztalattal, kitartással és/vagy elegendő kezdőtőkével, könnyen elveszhet a nyitással járó procedúra útvesztőjében.
Nekik próbálunk meg kicsit segíteni, és listaszerűen összeszedni a teendőket. ( A bejegyzés végén találsz egy egyedi ajánlatot is.)
- Üzlethelyiség biztosítása az épület megfeleltetése ( érintésvédelem, tűzvédelem )
- Tevékenység regisztráció, működési engedély
- HACCP
- ÁNTSZ
- Munkavédelem
Technológiai kialakítás követelményei:
- Kétfázisú mosogató, kézmosó (vendég edényekhez) vagy eldobható edények használata
- Fagylalt előkészítő
- Kiszolgáló rész
Általános munkahelyi feltételek
- Munkaköri leírások
- Munkaszerződések
- Dohányzási szabályozás
- Munkaügyi és könyvelési feladatok megoldása
Az árukészlet beszerzésében tudunk Neked érdemben segíteni!
A ClaraCaffe Webáruház kínálatában mindent megtalálsz, amire a finom fagyik, kávék és kávévariációk, koktélok és frissítők, hűsítő és forró finomságok elkészítéséhez szükséged van. Kávé- forrócsoki- és jégkása gépek kihelyezéséhez, nagy mennyiségű árukészlet beszerzéséhez kérj egyedi ajánlatot telefonon, emailben vagy a kapcsolat menüpontban!