Eggspresso
Eggspresso
Eggspresso- igazi húsvéti kávékülönlegesség nem csak húsvétra!
/kép forrása: https://www.ausvenueco.com.au/perth/event/crackin-easter-special/ /
Eggspresso
Egy illatos kávé és egy kis tojáslikőr találkozása egy finom csokitojásban!
Húsvétkor igazi meglepetést szerezhetsz a családnak és/ vagy a vendégeidnek, ha a megszokott gőzölgő fekete helyett ezzel a gusztusos eggspressoval kínálod őket!
Az eggspresso pár éve jött divatba, de egyre gyorsabban terjed, hiszen nem csak a látványa, hanem az íze is lenyűgözi, azt, aki egyszer megkóstolja.
Az eggspresso elkészítése:
/kép forrása: https://www.ausvenueco.com.au/perth/event/crackin-easter-special/ /
Vágd le egy közepes méretű, minőségi csokitojás tetejét.
Tölts bele 1-2 cl tojáslikőrt, vagy ha alkoholmentesen készíted, akkor tojáslikőr szirupot!
Szép lassan csorgass rá egy frissen főtt feketekávét.
Ezzel kész is az eggspressod!
Tálalj mellé kandispálcát, és már fogyaszthatod is, vagy egy csészébe téve megvárhatod, míg a csoki felolvad a forró kávétól!