Kávézó nyitása
Egy kávézó nyitása sokak fejében megfordul, sokan csak álmodoznak róla, néhányan pedig belevágnak, és kemény munkával megnyitják hangulatos kis kávézójukat!
Kávézó nyitás feltételei
Egy kávézó megnyitása nem a legbonyolultabb feladat, de mégsem nevezhető egyszerűnek!
Aki nem rendelkezik kellő tapasztalattal, kitartással és/vagy elegendő kezdőtőkével, könnyen elveszhet a nyitással járó procedúra útvesztőjében.
Nekik próbálunk meg kicsit segíteni, és listaszerűen összeszedni a teendőket. ( A bejegyzés végén találsz egy egyedi ajánlatot is.)
- Üzlethelyiség biztosítása az épület megfeleltetése ( érintésvédelem, tűzvédelem )
- Tevékenység regisztráció, működési engedély
- HACCP
- ÁNTSZ
- Munkavédelem
Személyi feltételek:
- vendéglátó eladó végzettség, fagylaltkészítés esetén cukrász
- egészségügyi könyv, munkaruházat
Alkalmazott esetén:
- oktatások: munka, tűzvédelem, HACCP, higiénia
- védőeszköz szabályzat
- orvosi vizsgálatok rendje
Közben gondoskodni kell az üzlet berendezéséről, majd az árukészlet feltöltéséről, hogy mire minden engedély a kezedben lesz, már meg is nyithasd a kávézódat!
Az árukészlet beszerzésében tudunk Neked érdemben segíteni!
A ClaraCaffe Webáruház kínálatában mindent megtalálsz, amire a finom kávék és kávévariációk, koktélok és frissítők, hűsítő és forró finomságok elkészítéséhez szükséged van. Kávé- forrócsoki- és jégkása gépek kihelyezéséhez, nagy mennyiségű árukészlet beszerzéséhez kérj egyedi ajánlatot telefonon, emailben vagy a kapcsolat menüpontban!